https://www.bpbranding.nl/ledscherm-elsloo

Ledscherm Elsloo

BP Branding beheert het led scherm van Gepla te Elsloo dat wordt ingezet als advertentiemedium voor bedrijven en andere organisaties. LED schermen zijn een innovatieve media waar steeds meer gebruik van gemaakt wordt vanwege het flexibele karakter, zo kunnen commercials statische afbeeldingen zijn, maar ook professioneel geproduceerde video's. Het ledscherm is geplaatst op een interessante locatie die het mogelijk maakt om boodschappen te communiceren naar gerichte doelgroepen.

Ledscherm Elsloo Gepla

25.000 weergaven per maand

BP Branding streeft ernaar een beperkt aantal bedrijven, in cyclusvorm, de mogelijkheid te bieden om het ledscherm als communicatiemedium in te zetten. De duur van de boodschap bedraagt 10 seconden, waarbij de boodschap, in cyclusvorm, 24 uur per dag en 7 dagen per week gemiddeld 1 maal per 90 seconden herhaald wordt. Deze cyclusvorm realiseert minimaal 25.000 herhalingen van uw commercial op maandbasis. Ons flexibele karakter biedt u de mogelijkheid om díe boodschap over te brengen, die op dat moment het meest relevant is.

Neem contact met ons op

Heldere communicatie staat voor ons centraal. Heb je vragen voor ons? Wij staan je graag te woord om deze te beantwoorden. Dit kan door telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen. Wil je graag een vrijblijvende afspraak bij ons of jou op kantoor? Uiteraard is dit ook mogelijk. 

Neem contact op 


© 2023 BP Branding - All rights reserved Sitemap Disclaimer Privacy Policy Algemene Voorwaarden