https://www.bpbranding.nl/website
 
BP Branding werkt vanuit een totaalvisie om uw merk stevig in de markt neer te zetten. Daar hoort vandaag de dag natuurlijk ook het ontwerp van uw website bij, en als u wilt ook uw eigen webwinkel. De door ons gebouwde websites zijn professioneel van opzet en eenvoudig in gebruik, zowel voor de klant als voor uzelf.

Website Een volledig op maat vormgegeven website

 

Goed vormgegeven en eenvoudig te bedienen.

Een website die aansluit bij uw huisstijl en uw bedrijf op onderscheidende wijze positioneert. Die via zoekmachines optimaal te vinden is en waar klanten moeiteloos hun gang gaan.

• Zéér goed vindbaar in zoekmachines

• Op maat vormgegeven design

• Echt gemakkelijk te bedienen

 

Gemakkelijk pagina’s toevoegen

Met het versleepbare menu kunt u gemakkelijk pagina's aanmaken en op de gewenste plek invoegen.

U kunt de webpagina's eenvoudig verslepen. Dit kan ook naar een ander niveau zodat het subpagina’s worden. De URL's passen zich automatisch aan. Oude links vanuit externe websites blijven gewoon werken.

Teksten bewerken in úw huisstijl

U kunt uw teksten eenvoudig zelf wijzigen. Het systeem bewaakt uw huisstijl.

Wanneer u de inhoud van uw teksten wijzigt, verandert er niets aan de stijl en opmaak van uw website. Wilt u ook de opmaak aanpassen, dan kan dit met één simpele ingreep op de hele website doorgevoerd worden. Daarnaast kunt u gemakkelijk teksten van bijvoorbeeld Microsoft Word® of een soort gelijke tekstverwerker invoegen.

Afbeeldingen invoegen en bijsnijden

Met de uitgebreide imagemanager kunt u zonder problemen afbeeldingen invoegen en bewerken.

U kunt een afbeelding op de website naar wens opnieuw schalen en bijsnijden. Als een afbeelding te groot wordt geüpload, wordt deze automatisch verkleind. Zo blijft uw website razend snel.

Toegangsniveaus tot 10 lagen

U kunt onderscheid maken in uw website door het toekennen van toegangsniveaus aan een relatie.

Aan de menu-items kunt u op eenvoudige wijze toegangsniveaus toekennen. U bepaalt welke bezoekers afgeschermde gedeeltes van de website mogen bekijken. Ook het instellen van een persoonlijke pagina is mogelijk.

Uw website internationaal

Naast de Nederlandse taal kunt u de site uitbreiden met talen als Engels, Duits, Frans, Spaans en Italiaans.

Bij binnenkomst van de bezoeker kijkt het systeem naar het land van herkomst en laat, indien beschikbaar, direct de juiste taal zien. Elke pagina is per taal in of uit te schakelen.

Zoekmachine geoptimaliseerd

CM Site heeft de juiste techniek aan boord om hoog te scoren in de verschillende zoekmachines.

Voor iedere pagina kunnen metatags ingesteld worden. Ook werkt het CMS in een hiërarische structuur. Daarnaast is er een landingspagina-module en een sitemap beschikbaar die direct vanaf elke pagina te benaderen is.

Uitgebreide bezoekersstatistieken

Google Analytics integratie biedt u de mogelijkheid om klik- en zoekgedrag van de bezoekers te analyseren.

Onder het motto ‘Meten is weten’ kunt u door middel van Google Analytics de website verder optimaliseren. Zo kunt u meer potentiële klanten naar uw website halen en van uw bezoeker een boeker maken.

 


Sitemap | Algemene Voorwaarden | PrivacyverklaringBP Branding