https://www.bpbranding.nl/anytime-fitness-herkenbosch/l18c2
 

Portfolio

BP Branding bestaat uit een team van grafische vormgevers, strategisch talent en online marketeers. Dé combinatie die dagelijks zorgt voor online en offline creaties. Zo zorgen wij bijvoorbeeld voor design en reclame-uitingen zoals banners en drukwerk, maar zetten wij ons ook ‘full-service’ in voor de online branche. Web development, design en marketing is wat ons sterk maakt.

Neem contact met ons op

Heldere communicatie staat voor ons centraal. Heb je vragen voor ons? Wij staan je graag te woord om deze te beantwoorden. Dit kan door telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen. Wil je graag een vrijblijvende afspraak bij ons of jou op kantoor? Uiteraard is dit ook mogelijk.

Neem contact met ons op

Filter

Anytime Fitness Herkenbosch

Klant: Anytime Fitness
Werkzaamheden: gevelbelettering en raambestickering

Wie is Anytime Fitness?

15 jaar geleden werd de eerste Anytime Fitness club geopend in Minneapolis (USA) en momenteel is het ´s werelds grootste gezondheidsketen met meer dan 4000 clubs open in 32 landen, op 6 continenten met meer dan 4.000.000 leden. Een aantal dat snel groeit.

Terug naar portfolio

Neem contact met ons op

Heldere communicatie staat voor ons centraal. Heeft u vragen voor ons? Wij staan u graag te woord om deze te beantwoorden. Dit kan door telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen. Wil je graag een vrijblijvende face to face afspraak bij ons of jou op kantoor? Uiteraard is dit ook mogelijk.

Neem contact op

 

© 2021 BP Branding - All rights reserved Sitemap Disclaimer Privacy Policy Algemene Voorwaarden