https://www.bpbranding.nl/diensten/websites-en-webshops
 
websites op maat

Webshop op maat

Bovino is uw online leverancier voor kwaliteitswijnen. Met ervaring sinds 1967 streven wij ernaar om een mooi assortiment voor u samen te stellen. Zo vindt u bij ons onder andere namen als Taylors Port, Louis Jadot Bourgogne, Laurent-Perrier Champagne, MiP rose, Viu Manent en Gaja.

www.bovino.nl

Bekijk de website

website laten maken

Website op maat

Douffet Heuts is een begrip in de regio. Douffet Heuts is hét kantoor voor het midden-en kleinbedrijf en particulieren. Iedereen kan te maken krijgen met juridische problemen: een huurgeschil, contracten, ongevallen of echtscheiding. Allemaal zaken waar u in uw dagelijks leven mee te maken kunt krijgen.

www.douffetheuts.nl

Bekijk de website

Websites op maat

Ben je opzoek naar een nieuwe informatieve website voor je bedrijf of wil je hier nieuw leven inblazen? Wij creëren functionele, eenvoudig bedienbare en informatieve websites op maat. Door middel van responsive design streven wij naar een optimale webervaring voor je bezoekers. Zo kan de lay-out van je website zich bijvoorbeeld automatisch aanpassen aan het gebruikte apparaat zoals smartphone-, tablet- of desktopscherm. Een informatieve website is volledig ontworpen in afstemming op je huisstijl en doelgroep. Aansluitend bieden wij diensten zoals domeinnaamregistratie, content creatie, hosting en online marketing.

Webshops op maat

De huidige groei en grote verscheidenheid aan webshops vraagt naar een unieke benadering en ontwerp. Onze webdesigners creëren webshops op maat waarbij er constant wordt gedacht aan gebruiksvriendelijkheid voor beheerder en gebruiker, imago en geavanceerde techniek. Door middel van responsive design streven wij naar een optimale koopervaring voor je bezoekers. Zo kan de lay-out van je webshop zich automatisch aanpassen aan het gebruikte apparaat. Nadat een webshop is ontworpen, zorgen wij voor het volgende essentiële werk. Namelijk dat je online artikelen gevonden worden door potentiële klanten tussen de toenemende concurrentie op het internet. 


Wat zijn de voordelen?

Unieke vormgeving

Op maat gemaakte vormgeving, jouw website wordt volledig afgestemd op jouw bedrijf en vóóral de doelgroep.

Volledig en eenvoudig bedienbaar

Met ons in huis ontwikkelde CMS (Content Management System) kunt je écht gemakkelijk uw website of webwinkel bedienen.

Goed vindbaar in zoekmachines

Door specifiek gebruik te maken van de geoptimaliseerde SEO functies is de website uitstekend vindbaar in zoekmachines.

Professionele koppelingen

Maak gemakkelijk gebruik professionele koppelingen zoals Exact, Snelstart, Order-Direct of Google Analytics.

Veilige website (SSL)

Een SSL Certificaat geeft je klanten of bezoekers maximale veiligheid en betrouwbaarheid op jouw website.

Betrouwbare Hosting

De data van jouw website en e-mail zijn belangrijk voor ons en wij zorgen er voor dat deze altijd goed wordt beveiligd.

Responsive design

Door de snelle groei in technologie wordt het steeds belangrijker dat uw website het bij elk apparaat goed functioneert.

Neem contact met ons op

Heldere communicatie staat voor ons centraal. Heb je vragen voor ons? Wij staan je graag te woord om deze te beantwoorden. Dit kan door telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen. Wil je graag een vrijblijvende afspraak bij ons of jou op kantoor? Uiteraard is dit ook mogelijk. 

Neem contact op 

bp branding contact

Professionele koppelingen

Een overzichtelijke en mooie webshop alleen is helaas niet de volledige sleutel tot succes. Achter de schermen moet het natuurlijk ook kloppen. Daarom zorgen wij voor een professionele koppelingen met bijvoorbeeld je producten, klanten en voorraad. Zo kun je in je bestaande of nieuw systeem eenvoudig facturen maken, artikelen toevoegen, bestellingen bij leveranciers plaatsen en klantgegevens beheren. Deze koppeling geeft je het overzicht en gemak dat je als ondernemer nodig hebt. 

De koppeling die wij met je webshop maken, is zeer breed inzetbaar en flexibel. Zo kan het systeem zodanig naar je wensen en die van je medewerkers worden ingesteld, zodat de handelingen binnen je bedrijf tevens ook productiever worden en ook voor een prettige werksfeer zal zorgen. Dit is vooral te danken aan de snelheid, intuïtieve respons en grenzeloze configuratie instellingen van onze koppeling. 

  • 2018122113491686-CAR
  • 2018122113491676-CAR
  • 2018122113491652-CAR
  • 2018122113491657-CAR
  • 2018122113493463-CAR
  • 2018122113495813-CAR

© 2023 BP Branding - All rights reserved Sitemap Disclaimer Privacy Policy Algemene Voorwaarden