https://www.bpbranding.nl/coenen/l41c2
 

Portfolio

BP Branding bestaat uit een team van grafische vormgevers, strategisch talent en online marketeers. Dé combinatie die dagelijks zorgt voor online en offline creaties. Zo zorgen wij bijvoorbeeld voor design en reclame-uitingen zoals banners en drukwerk, maar zetten wij ons ook ‘full-service’ in voor de online branche. Web development, design en marketing is wat ons sterk maakt.

Neem contact met ons op

Heldere communicatie staat voor ons centraal. Heb je vragen voor ons? Wij staan je graag te woord om deze te beantwoorden. Dit kan door telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen. Wil je graag een vrijblijvende afspraak bij ons of jou op kantoor? Uiteraard is dit ook mogelijk.

Neem contact met ons op

Filter

Coenen

Klant: DCoenen
Werkzaamheden: gevelbelettering, PVC zeilen en autobelettering

Wie is Coenen?

Tegelzetbedrijf Coenen werd in 1989 opgericht. Zij zijn uitgegroeid tot een solide speler als het op vloeren en al het voorkomende tegelwerk aankomt. In 1997 heeft Coenen besloten een volgende stap te zetten, het opzetten van een eigen tegelshowroom.  Deze is gevestigd in Sittard op de Parijsboulevard 275 (nabij het Fortuna Stadion).

Terug naar portfolio

Neem contact met ons op

Heldere communicatie staat voor ons centraal. Heeft u vragen voor ons? Wij staan u graag te woord om deze te beantwoorden. Dit kan door telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen. Wil je graag een vrijblijvende face to face afspraak bij ons of jou op kantoor? Uiteraard is dit ook mogelijk.

Neem contact op

 

© 2024 BP Branding - All rights reserved Sitemap Disclaimer Privacy Policy Algemene Voorwaarden