https://www.bpbranding.nl/ksm-benelux/l36c2
 

Portfolio

BP Branding bestaat uit een team van grafische vormgevers, strategisch talent en online marketeers. Dé combinatie die dagelijks zorgt voor online en offline creaties. Zo zorgen wij bijvoorbeeld voor design en reclame-uitingen zoals banners en drukwerk, maar zetten wij ons ook ‘full-service’ in voor de online branche. Web development, design en marketing is wat ons sterk maakt.

Neem contact met ons op

Heldere communicatie staat voor ons centraal. Heb je vragen voor ons? Wij staan je graag te woord om deze te beantwoorden. Dit kan door telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen. Wil je graag een vrijblijvende afspraak bij ons of jou op kantoor? Uiteraard is dit ook mogelijk.

Neem contact met ons op

Filter

KSM Benelux

Klant: KSM Benelux
Werkzaamheden: brochure, flyer, bureauonderlegger

Wie is KSM Benelux?

KSM Benelux heeft als enige in de Benelux een unieke focus op de industrie en het portfolio (koel)smeermiddelen en is daarmee dé industriespecialist voor de advisering over, en de levering van, hoogwaardige industriële smeermiddelen en metaalbewerkingsvloeistoffen. De combinatie van de door jarenlange ervaring opgebouwde kennis, topkwaliteit producten en veelzijdige service maakt KSM Benelux dé aangewezen totaalpartner voor het optimaliseren van smeertechnische onderhoudsprocessen. Hiermee levert KSM een grote bijdrage aan het optimaliseren van bedrijfskosten en het voorkomen van ongewenste machinestilstand door verkeerde smering. 

Terug naar portfolio

Neem contact met ons op

Heldere communicatie staat voor ons centraal. Heeft u vragen voor ons? Wij staan u graag te woord om deze te beantwoorden. Dit kan door telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen. Wil je graag een vrijblijvende face to face afspraak bij ons of jou op kantoor? Uiteraard is dit ook mogelijk.

Neem contact op

 

© 2024 BP Branding - All rights reserved Sitemap Disclaimer Privacy Policy Algemene Voorwaarden