https://www.bpbranding.nl/stork-a-fluor-company/l28c2
 

Portfolio

BP Branding bestaat uit een team van grafische vormgevers, strategisch talent en online marketeers. Dé combinatie die dagelijks zorgt voor online en offline creaties. Zo zorgen wij bijvoorbeeld voor design en reclame-uitingen zoals banners en drukwerk, maar zetten wij ons ook ‘full-service’ in voor de online branche. Web development, design en marketing is wat ons sterk maakt.

Neem contact met ons op

Heldere communicatie staat voor ons centraal. Heb je vragen voor ons? Wij staan je graag te woord om deze te beantwoorden. Dit kan door telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen. Wil je graag een vrijblijvende afspraak bij ons of jou op kantoor? Uiteraard is dit ook mogelijk.

Neem contact met ons op

Filter

Stork, A Fluor Company

Klant: Stork, A Fluor Company
Werkzaamheden: PVC frame en zeil

Wie is Stork?

Stork is de overkoepelende naam van het huidige technologiebedrijf, maar de activiteiten gaan terug tot de oprichting in 1827 van de Nederlandse Fabriek van Werktuigen en Spoorwegmaterieel, in het kort: Werkspoor, dat later ook de officiële naam werd.

Terug naar portfolio

Neem contact met ons op

Heldere communicatie staat voor ons centraal. Heeft u vragen voor ons? Wij staan u graag te woord om deze te beantwoorden. Dit kan door telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen. Wil je graag een vrijblijvende face to face afspraak bij ons of jou op kantoor? Uiteraard is dit ook mogelijk.

Neem contact op

 

© 2021 BP Branding - All rights reserved Sitemap Disclaimer Privacy Policy Algemene Voorwaarden